Vols Vendre?

Serveis de mediació i gestió en transaccions immobiliàries relacionades amb: la promoció, compravenda, lloguer, permuta o cessió de béns immobles

Ets propietari i vols vendre una casa o un pis?

T' assessorem en tot moment a l'hora de posar en venda el teu habitatge. El nostre mètode de venda us garanteix el millor resultat.

 

Apliquem tècniques de màrqueting personalitzades per al vostre habitatge. D'aquesta manera aconseguim que sigui vist per més compradors potencials augmentant les possibilitats de venda.

No ho dubtis, ara mateix hi ha compradors que estan buscant comprar una casa i ja estan veient cases en venda semblants a la teva. Demà, alguns d'ells ja hauran comprat, en quedaran menys i serà més difícil trobar-los.

No esperis més, a FINCABIA disposem d'eines i canals de venda professionals enfocats a :

 

"Reduir el temps de venda i maximitzar el benefici"

 

Què oferim?

 

Compromís Professional: Garantia que un assessor personal qualificat vetllarà en tot moment pels teus interessos.

 

Assessorament Personal: Resoldrem qualsevol dubte o preocupació que es presenti. L'objectiu és que prenguis adequadament la decisió que més et convé.

 

Màxima comoditat i sense pèrdues de temps, ja que només estaras en contacte amb tu un únic interlocutor.

 

Control integral de l'immoble. Tindràs el màxim control del teu immoble, a través del teu assessor personal.

 

Informació a temps real: A través del nostre servei Infoservei VIP estaràs informat regularment de totes les gestions realitzades.

 

Mètode de treball: Tenim desenvolupat un pla de màrqueting immobiliari modern, clar i eficaç.

 

Servei integral per a possibles compradors: Oferim un servei d'atenció al client totalment professional. Presentem fitxes amb tota la informació rellevant de l'immoble (casa, pis, local comercial, terreny o parcel·la, etc) seguiment de l'operació, finançament a mida i assessorament postvenda. 

 

Assessorament jurídic: Assessorem en tot moment dels tràmits jurídics relacionats amb l'operació de compra venda de finques.

 

 

CONTACTAR AMB UN AGENT

 

 


Fincabia espai immobiliari; agència immobiliària; assessors immobiliaris; gestors immobiliaris; consultoria immobiliària; serveis immobiliaris; gestió de patrimonis; assessors financers; inversors immobiliaris; mediadors i corredoria d'assegurances administració d'immobles; gestió integral d'immobles; promotors immobiliaris; constructors; portal immobiliari; anuncis immobiliaris; anuncis de venda; anuncis de lloguer; consultori gratuït; personal shopper immobiliari; home staging; valoracions immobiliàries; taxacions immobiliàries; certificats energètics; cèdules d'habitabilitat; lloguer garantit; productes immobiliaris d'entitats bancàries; immobiliària de bancs; construïm clau en mà; promoció de pisos d'obra nova; promoció de cases d'obra nova; propietats; immobles; habitatges; finques; hàbitat; cases; pisos; xalets; apartaments; àtics; dúplex; planta baixa; locals comercials; terrenys i parcel·les; naus industrials; magatzem; garatge; aparcament; pàrquing; traster; urbanització; residencial; rústic; cases rústiques; obra nova; nova construcció; venda de pisos; venda de cases; venda d'habitatges; venda de finques; venda de xalets; pisos de lloguer; cases de lloguer; habitatges de lloguer; finques de lloguer; comprar cases; comprar pisos; vendre cases; vendre pisos; llogar cases; llogar pisos; cases en venda de immobiliàries; pisos en venda de immobiliàries; habitatges en venda d'immobiliàries; lloguer de pisos d'immobiliàries; lloguer de cases de immobiliàries; pisos d'entitats bancàries; cases d'entitats bancàries; pisos embargats; cases embargades; cases en venda de bancs; pisos en venda de bancs; habitatges en venda de bancs; lloguer de pisos de bancs; lloguer de cases de bancs; comprar cases de bancs; comprar pisos de bancs; immobles embargats; immobles de bancs; contracte de venda; contracte de lloguer; contracte d'assegurances; corredoria d'assegurances; assegurances de cases; assegurances de pisos; protecció de lloguer; assegurances de llar; protecció jurídica; assegurances per a empreses; assegurances d'estalvi;

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK