Vols Comprar?

Serveis de mediació i gestió en transaccions immobiliàries relacionades amb: la promoció, compravenda, lloguer, permuta o cessió de béns immobles

Voleu comprar un pis o una casa? 

Us acompanyem, us guiem i us assessorem en el procés de compra del vostre habitatge.

 

Si heu de comprar un habitatge tindreu moltes preguntes que s'han de resoldre abans de pendre una desició tant important.

A FINCABIA us ajudarem a resoldre tots els dubtes i evitarem qualsevol problema que es pugui presentar. Rebreu assessorament continuat per a comprar el vostre habitatge i que el pugueu estrenar amb tota la il•lusió.

A FINCABIA soms conscients que possiblement és la inversió més important de la vostra vida, per això treballarem per vosaltres de forma personalitzada, oferint serveis de recerca i adquisició d'immobles segons les vostres necessitats i interessos

 

Què oferim?

 

Dedicació: Treballem de manera exclusiva i amb solucions individualitzades pensant amb els objectius del comprador.

 

Personalització: Cada client és únic, per tant oferim un servei personalitzat adaptat a les necessitats específiques de cada comprador.

 

Assessorament: Una atenció de qualitat mitjançant un ampli assessorament en diferents àrees: tècnica, jurídica, fiscal, contable i financera.

 

Sense preocupacions: Ens ocupem de tot, de la recerca, de la gestió i la tramitació de l'operació fins a la signatura del contracte evitant qualsevol problema.

 

Estalvi de diners: Contrastem tota informació dels immobles i de les entitats financeres, per així, obtenir la millor relació qualitat-preu, en consonància al valor de mercat en cada moment.

 

Estalvi de temps. Ens encarreguem de cercar, visitar i gestionar per vosaltres. Descartem tot el que no s'ajusta a les vostres necessitats i us presentem els immobles que concorden amb els vostres criteris de demanda.

 

Reducció de riscos: Comprovem els informes tècnics necessaris per garantir una compra amb les màximes garanties. Esbrinem s' hi ha problemes o pot haver-n'hi en un futur.

 

Us convidem a què consulteu el nostre portal immobiliari www.fincabia.com on trobareu una gran selecció d'habitatges, i en les nostres oficines us podem ajudar a aclarir dubtes mitjançant un tracte personalitzat i proper.

 

 

CONTACTAR AMB UN AGENT

 

 


Fincabia espai immobiliari; agència immobiliària; assessors immobiliaris; gestors immobiliaris; consultoria immobiliària; serveis immobiliaris; gestió de patrimonis; assessors financers; inversors immobiliaris; mediadors i corredoria d'assegurances administració d'immobles; gestió integral d'immobles; promotors immobiliaris; constructors; portal immobiliari; anuncis immobiliaris; anuncis de venda; anuncis de lloguer; consultori gratuït; personal shopper immobiliari; home staging; valoracions immobiliàries; taxacions immobiliàries; certificats energètics; cèdules d'habitabilitat; lloguer garantit; productes immobiliaris d'entitats bancàries; immobiliària de bancs; construïm clau en mà; promoció de pisos d'obra nova; promoció de cases d'obra nova; propietats; immobles; habitatges; finques; hàbitat; cases; pisos; xalets; apartaments; àtics; dúplex; planta baixa; locals comercials; terrenys i parcel·les; naus industrials; magatzem; garatge; aparcament; pàrquing; traster; urbanització; residencial; rústic; cases rústiques; obra nova; nova construcció; venda de pisos; venda de cases; venda d'habitatges; venda de finques; venda de xalets; pisos de lloguer; cases de lloguer; habitatges de lloguer; finques de lloguer; comprar cases; comprar pisos; vendre cases; vendre pisos; llogar cases; llogar pisos; cases en venda de immobiliàries; pisos en venda de immobiliàries; habitatges en venda d'immobiliàries; lloguer de pisos d'immobiliàries; lloguer de cases de immobiliàries; pisos d'entitats bancàries; cases d'entitats bancàries; pisos embargats; cases embargades; cases en venda de bancs; pisos en venda de bancs; habitatges en venda de bancs; lloguer de pisos de bancs; lloguer de cases de bancs; comprar cases de bancs; comprar pisos de bancs; immobles embargats; immobles de bancs; contracte de venda; contracte de lloguer; contracte d'assegurances; corredoria d'assegurances; assegurances de cases; assegurances de pisos; protecció de lloguer; assegurances de llar; protecció jurídica; assegurances per a empreses; assegurances d'estalvi;

 

  

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK