Virtual office

Mediation services and management immobiliàties related transactions:
the sale, rental, exchange or transfer of real property

Virtual Officer

Transparency and information in the process of selling your property is complete.

El client que vol vendre el seu immoble es el principal motiu de la nostre feina, i és per aquest motiu que a FINCABIA el tenim informat permanentment de com s'està efectuant el nostre pla d'acció i quins fruits està donant.

Servei ràpid, exclusiu i gratuït, que permet efectuar consultes i tràmits entre FINCABIA i els clients de forma directa, a través d'internet, a qualsevol hora i disponible tots els dies de l'any.

 

Accés online a la vostra àrea privada

Com a propietari tindràs accés, desde la nostra pàgina web, a la teva zona privada per controlar el seguiment de la comercialització: visites online realitzades al teu immoble, solicituds d'informació, visites concertades i realitzades, clients interessats, ofertes rebudes, etc.

 

Avisos automàtics

Per a més comoditat disposem d'una aplicació on line que us enviarà automàticament per correu electrònic, els informes d'activitats relacionades amb la comercialització del vostre immoble.

 

Si ets client de FINCABIA i encara no disposes  de les credencials per accedir a la teva àrea privada, pots fer-nos una petició per correu electrònic a info@fincabitat.com,  fent-nos constar les teves dades (nom i cognoms i DNI), o contactar directament amb un agent.

 


CONTACTAR AMB UN AGENT

 

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK