Serveis Immobiliaris

Serveis de mediació i gestió en transaccions immobiliàries relacionades amb: la promoció, compravenda, lloguer, permuta o cessió de béns immobles

Consultori Immobiliari Gratuït

Espai obert a tots els usuaris, on pots preguntar de forma gratuïta i resoldre els teus dubtes sobre temes relacionats amb el sector immobiliari.                                                                                                   

Més informació

Venem el teu pis en 60 i sense comissions,

per només 995 €

A FINCABIA amb el nostre revolucionari mètode de venda et garantim el millor resultat. El nostre sistema es basa en eines i canals de venda professionals enfocats a reduir el temps de venda i maximitzar el benefici.

Més informació

Voleu comprar un pis o una casa?

A FINCABIA us ajudarem a resoldre tots els dubtes i evitar qualsevol problema que es pugui presentar. Us acompanyarem, us guiarem i us assessorarem en tot el procés de compravenda.

Més informació

Coneixeu el valor del vostre habitatge?

Fixar el preu d'un immoble depèn de molts factors i és determinant a l'hora de comprar o vendre. FINCABIA us ajuda a conèixer la situació actual del mercat per a trobar el preu adient.

Més informació

Certificats energètics i cèdules d'habitabilitat

Gestionem l'obtenció de certificats i cèdules en cas que no les tingueu, de manera fàcil, ràpida i econòmica. Aquests tràmits són imprescindibles per llei a l'hora de vendre o llogar.

Més informació

Home Staging

Un canvi positiu pel teu habitatge. Apliquem tècniques que permetran realçar el vostre habitatge, donar-li un aspecte més atractiu i augmentar les possibilitats de venta o lloguer.

Més informació

Infoservei VIP - Oficina Virtual

La transperència i l'informació en el procés de venda del vostre immoble és total, amb tota d'activitat relacionada amb la comercialització del vostre immoble.                                                                          

Més informació

Lloguer protegit i garantit

Vols llogar el teu pis? Gestionar el lloguer sense problemes i seleccionar adequadament el llogater? Servei pensat per als propietaris que volen llogar i que busquen la seguretat de cobrament puntual cada mes.

Més informació

Productes immobiliaris d'entitats bancàries

A Fincabia has trobat el lloc ideal per comprar cases i pisos bancaris. Disposem de tot tipus d'embargaments bancaris, restes de promocions i habitatges a uns preus increïbles. Les millors oportunitats de pisos i cases en venda i lloguer.

Més informació

Construïm la casa dels teus somnis

Construïm cases unifamiliars a mida, personalitzant els dissenys perquè s'ajustin a les teves necessitats i pressupost.Si ets propietari d'un terreny, estàs a un pas de fer realitat el teu somni. Si no l'has trobat, nosaltres el comprem per tu.

Més informació

Ets un inversor immobiliari?

Vols fer una operació d'inversió immobiliària? ¿Necessites una inversió immobiliària que t'ofereixi seguretat, liquiditat i rendibilitat? o ets un promotor i estàs buscant algun projecte immobiliari atractiu i rendible? A Fincabia tenim els millors immobles per a les teves inversions

Més informació

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK