Immobles Bancaris

Serveis de mediació i gestió en transaccions immobiliàries relacionades amb: la promoció, compravenda, lloguer, permuta o cessió de béns immobles

Productes Immobiliaris d'entitats financeres

Pisos i cases de bancs

Som una immobiliària especialitzada en propietats procedents d'entitats financeres

 

En Fincabia has trobat el lloc ideal per comprar cases i pisos bancaris. Disposem de tot tipus d'embargaments bancaris, restes de promocions i habitatges a uns preus increïbles. Les millors oportunitats de pisos i cases en venda i lloguer.

 

Som una immobiliària especialitzada en propietats procedents d'entitats financeres (bancs i caixes d'estalvi), així com de fons d'inversió i altres tipus de vehicles d'inversió.

 

Comprar cases i pisos bancaris és una de les opcions més econòmiques que existeixen a l'hora de fer-se amb un habitatge. Fincabia comercialitza aquest tipus d'actius i, per això, els posa a la venda a preus molt més baixos del que marca el mercat. De fet, és possible trobar pisos procedents d'entitats bancàries amb rebaixes de fins a un 70% respecte al seu cost real.

 

A més, freqüentment oferim als compradors una sèrie de condicions molt avantatjoses, amb hipoteques especials, arribant fins al 100% de finançament. Això contribueix a que aquesta classe d'immobles resultin encara més atractius per a qui es planteja comprar un pis o una casa.

 

Fincabia comercialitza propietats de les principals entitats bancàries a tota la província de Girona, amb una cartera de més de 1.000 actius immobiliaris. La nostra cartera d'immobles bancaris inclou habitatges nous i de segona mà, locals comercials, terrenys i parcel·les, oficines, garatges i trasters, tant en venda com de lloguer.

 

CONSULTAR LA NOSTRA CARTERA            CONTACTAR AMB UN AGENT

  


Fincabia espai immobiliari; agència immobiliària; assessors immobiliaris; gestors immobiliaris; consultoria immobiliària; serveis immobiliaris; gestió de patrimonis; assessors financers; inversors immobiliaris; mediadors i corredoria d'assegurances administració d'immobles; gestió integral d'immobles; promotors immobiliaris; constructors; portal immobiliari; anuncis immobiliaris; anuncis de venda; anuncis de lloguer; consultori gratuït; personal shopper immobiliari; home staging; valoracions immobiliàries; taxacions immobiliàries; certificats energètics; cèdules d'habitabilitat; lloguer garantit; productes immobiliaris d'entitats bancàries; immobiliària de bancs; construïm clau en mà; promoció de pisos d'obra nova; promoció de cases d'obra nova; propietats; immobles; habitatges; finques; hàbitat; cases; pisos; xalets; apartaments; àtics; dúplex; planta baixa; locals comercials; terrenys i parcel·les; naus industrials; magatzem; garatge; aparcament; pàrquing; traster; urbanització; residencial; rústic; cases rústiques; obra nova; nova construcció; venda de pisos; venda de cases; venda d'habitatges; venda de finques; venda de xalets; pisos de lloguer; cases de lloguer; habitatges de lloguer; finques de lloguer; comprar cases; comprar pisos; vendre cases; vendre pisos; llogar cases; llogar pisos; cases en venda de immobiliàries; pisos en venda de immobiliàries; habitatges en venda d'immobiliàries; lloguer de pisos d'immobiliàries; lloguer de cases de immobiliàries; pisos d'entitats bancàries; cases d'entitats bancàries; pisos embargats; cases embargades; cases en venda de bancs; pisos en venda de bancs; habitatges en venda de bancs; lloguer de pisos de bancs; lloguer de cases de bancs; comprar cases de bancs; comprar pisos de bancs; immobles embargats; immobles de bancs; contracte de venda; contracte de lloguer; contracte d'assegurances; corredoria d'assegurances; assegurances de cases; assegurances de pisos; protecció de lloguer; assegurances de llar; protecció jurídica; assegurances per a empreses; assegurances d'estalvi;

  

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK