Construccio claus en ma

Serveis de mediació i gestió en transaccions immobiliàries relacionades amb: la promoció, compravenda, lloguer, permuta o cessió de béns immobles

 

Construïm la casa dels teus somnis

Construïm cases unifamiliars a mida, personalitzant els dissenys perquè s'ajustin a les teves necessitats i pressupost.

 

 

Tens un plànol de planta per a una casa nova que t'agrada, o un terreny que t'inspira, o tots dos? Somies amb dissenyar una casa d'obra nova en el teu propi terreny, construir l'habitatge ideal en un entorn natural i tranquil, fugint de veïns, embussos i sorolls urbans?

 

Si ja ets propietari d'un terreny, estàs a un sol pas d'aconseguir fer realitat el teu somni. Si encara no has trobat el terreny perfecte, nosaltres el busquem i el comprem per tu.

 

A FINCABIA disposem d'un ampli ventall de parcel·les i terrenys on podem construir a mida l'habitatge ideal per a tu i la teva família.

 

FINCABIA t'ofereix una solució ràpida, econòmica i de gran qualitat per a construir i lliurar el teu habitatge totalment acabat, CLAUS EN MÀ. Fàcil i senzill. Sense més intermediaris, sense més gestions, sense problemes.

 

T'oferim un paquet integral de serveis:

• Definició del Pla Estratègic i anàlisi de la viabilitat
• Anàlisi de costos, pressupost i terminis de desenvolupament
• Gestió de llicències urbanístiques
• Arquitectura i desenvolupament dels dissenys
• Contractació, execució i seguiment d'obres
• Control de pressupostos
• Gestió de canvis, qualitat i terminis

 

CONTACTAR AMB UN AGENT

 

 

 


Fincabia espai immobiliari; agència immobiliària; assessors immobiliaris; gestors immobiliaris; consultoria immobiliària; serveis immobiliaris; gestió de patrimonis; assessors financers; inversors immobiliaris; mediadors i corredoria d'assegurances administració d'immobles; gestió integral d'immobles; promotors immobiliaris; constructors; portal immobiliari; anuncis immobiliaris; anuncis de venda; anuncis de lloguer; consultori gratuït; personal shopper immobiliari; home staging; valoracions immobiliàries; taxacions immobiliàries; certificats energètics; cèdules d'habitabilitat; lloguer garantit; productes immobiliaris d'entitats bancàries; immobiliària de bancs; construïm clau en mà; promoció de pisos d'obra nova; promoció de cases d'obra nova; propietats; immobles; habitatges; finques; hàbitat; cases; pisos; xalets; apartaments; àtics; dúplex; planta baixa; locals comercials; terrenys i parcel·les; naus industrials; magatzem; garatge; aparcament; pàrquing; traster; urbanització; residencial; rústic; cases rústiques; obra nova; nova construcció; venda de pisos; venda de cases; venda d'habitatges; venda de finques; venda de xalets; pisos de lloguer; cases de lloguer; habitatges de lloguer; finques de lloguer; comprar cases; comprar pisos; vendre cases; vendre pisos; llogar cases; llogar pisos; cases en venda de immobiliàries; pisos en venda de immobiliàries; habitatges en venda d'immobiliàries; lloguer de pisos d'immobiliàries; lloguer de cases de immobiliàries; pisos d'entitats bancàries; cases d'entitats bancàries; pisos embargats; cases embargades; cases en venda de bancs; pisos en venda de bancs; habitatges en venda de bancs; lloguer de pisos de bancs; lloguer de cases de bancs; comprar cases de bancs; comprar pisos de bancs; immobles embargats; immobles de bancs; contracte de venda; contracte de lloguer; contracte d'assegurances; corredoria d'assegurances; assegurances de cases; assegurances de pisos; protecció de lloguer; assegurances de llar; protecció jurídica; assegurances per a empreses; assegurances d'estalvi;

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK