Blog

Recopilació i publicació regular d'informació, amb articles i noticies, les últimes novetats dels nostres serveis i temes interessants relacionats amb el sector immobiliari.

- Ofertes i Novetats


Pisos i cases de bancs. Immobles d'entitats bancàries.

per

 

Som una immobiliària especialitzada en propietats procedents d'entitats financeres.

 

A Fincabia has trobat el lloc ideal per comprar cases i pisos bancaris. Disposem de tot tipus d'embargaments bancaris, restes de promocions i habitatges a uns preus increïbles. Les millors oportunitats de pisos i cases en venda i lloguer.

 

Som una immobiliària especialitzada en propietats procedents d'entitats financeres (bancs i caixes d'estalvi), així com de fons d'inversió i altres tipus de vehicles d'inversió.

 

Comprar cases i pisos bancaris és una de les opcions més econòmiques que existeixen a l'hora de fer-se amb un habitatge. Fincabia comercialitza aquest tipus d'actius i, per això, els posa a la venda a preus molt més baixos del que marca el mercat. De fet, és possible trobar pisos procedents d'entitats bancàries amb rebaixes de fins a un 70% respecte al seu cost real.

 

A més, freqüentment oferim als compradors una sèrie de condicions molt avantatjoses, amb hipoteques especials, arribant fins al 100% de finançament. Això contribueix a que aquesta classe d'immobles resultin encara més atractius per a qui es planteja comprar un pis o una casa.

 

Fincabia comercialitza propietats de les principals entitats bancàries a tota la província de Girona, amb una cartera de més de 1.000 actius immobiliaris. La nostra cartera d'immobles bancaris inclou habitatges nous i de segona mà, locals comercials, terrenys i parcel·les, oficines, garatges i trasters, tant en venda com de lloguer.

Tornar

Altres articles que poden ser del teu interès


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK