Blog

Recopilació i publicació regular d'informació, amb articles i noticies, les últimes novetats dels nostres serveis i temes interessants relacionats amb el sector immobiliari.

- Ofertes i Novetats


Nova promoció de 5 cases adossades a Sils

per

 

Construcció de 5 cases unifamiliars amb terrassa i jardí a Sils

 

 

CARACTERÍSTIQUES I DISTRIBUCIÓ

 

Excepcional promoció de 5 cases adossades de disseny al carrer Onze de Setembre de Sils, a tan sols 15 minuts de Girona i de les platges de la Costa Brava.

 

Habitatges unifamiliars construïts sobre una parcel·la plana entre 200 i 334 m2, ocupant una superfície total de 210 m² construïts i distribuïts en 3 altures.

 

A peu de carrer trobem un petit jardí i la porta principal que ens dona accés a l'habitatge. Un cop dins al rebedor de la casa trobem un bany de cortesia, el garatge privat, les escales, i un espaiós saló amb llar de foc annex a una moderna cuina oberta amb illa i amb sortida directa a la terrassa i al jardí d'uns 90 m2.

 

Un cop a dalt a la primera planta, des del distribuïdor, podrem accedir a la suite principal amb un bany complet, vestidor i amb sortida directa a una petita terrassa amb vistes al jardí. A la mateixa planta també hi trobem dues habitacions dobles, una individual i un bany complet compartit.

 

La planta sota coberta disposa d'una sala diàfana d'uns 20 m2 amb sortida a una terrassa, que pot ser destinada a espai d'oci, despatx, gimnàs o simplement a un altre dormitori.

 

Els habitatges aconsegueixen valors de Certificació Energètica A, aconseguint estalvis energètics d'entorn al 25% - 50%, en base a un bon aïllament en façanes i cobertes i reduint els ponts tèrmics.

 

Les cases ofereixen una estètica moderna, amb línies pures i amb una imatge blanca i fusteria fosca, oferint una estètica i composició sòbria i elegant. A més la construcció compta amb acabats de materials d'alta gamma i elements constructius d'última tecnologia.

 

 

SILS: UBICACIÓ I VOLTANTS DE LA PROMOCIÓ

 

Sils és un municipi de la comarca de la Selva, a la província de Girona, situat en una zona ocupada en bona part per l'antic estany de Sils, dessecat al s. XIX.

 

Les principals vies d'accés són la carretera nacional N-II i l'autopista AP-7, que dóna accés a la població per la sortida 9. Té estació de tren amb la línia que uneix Barcelona, ​​Girona i la frontera francesa, i autobusos que comuniquen Barcelona amb Olot.

 

El municipi de Sils es troba a tan sols 15 minuts amb cotxe de les platges dels municipis costaners més prestigiosos de la Costa Brava, com són Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sant de Feliu de Guíxols, Platja d'Aro i Palamós.

 

Sils i el seu entorn ofereixen cultura, gastronomia, esports i una naturalesa excepcional pròpia de la comarca de la Selva i la serra de les Guilleries.

 

Enclavament molt proper al PGA Catalunya Resort, on es troba el millor camp de golf del país, a l'aeroport de Girona, a la mateixa capital de província i a només una hora de Barcelona. En definitiva, un lloc perfecte i privilegiat on viure.

 

 

 

CONTACTA AMB UN ASSESSOR PERSONAL

 

Demana'ns informació sense cap tipus de compromís

 

Oficines: C / Major, 26 - Sta Coloma de Farners

Tel. 972 84 10 04

E-mail: info@fincabia.com

 

www.fincabia.com

https://www.facebook.com/fincabia/

https://www.instagram.com/fincabia/?hl=es

 

 

Contactar amb un agent

 

 

CONDICIONS GENERALS

 La present informació i les dades exposades són merament informatives, per tant no contractuals. Poden ser modificades per requisits tècnics i urbanístics en el moment de redactar el projecte executiu final.

 La nostra empresa no garanteix la seva veracitat. L'oferta està subjecta a errors, canvis de preu, omissió i/o retirada del mercat sense avís previ. Les despeses de transmissió patrimonial, IVA, notari i registre corren a càrrec del comprador.

 

Tornar

Altres articles que poden ser del teu interès


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK