Blog

Recopilació i publicació regular d'informació, amb articles i noticies, les últimes novetats dels nostres serveis i temes interessants relacionats amb el sector immobiliari.

- Articles immobiliaris


Com vendre el meu pis de manera ràpida

per

 

Aconsegueix vendre la teva casa al millor preu de manera fàcil i sense complicacions

 

Prendre la decisió de vendre el teu habitatge no sempre resulta senzill, moltes vegades és una tasca complicada, sobretot si ha estat la teva llar durant els últims anys.

 

No obstant això és fonamental tenir molt clar si el vols vendre. Això t'ajudarà a prendre la decisió correcta quan arribi el moment, i t’allunyarà de qüestions personals en els moments menys adequats.

 

Per poder realitzar una venda correcta, de manera ràpida i sense complicacions has de tenir en compte els tres blocs més importants i indispensables per tenir èxit:

 

 1. Preparar el teu pis per a la venda.

 2. Posar un preu de sortida a mercat correcte.

 3. Executar un bon pla de màrqueting.

 

 

HEM D'ENSENYAR LA MILLOR IMATGE DEL NOSTRE PIS

 

És una cosa fonamental en el món dels negocis mostrar una bona imatge, per això recomanem que el teu pis estigui sempre disponible per a ensenyar a un comprador interessat. Hem de mostrar una bona impressió de neteja, claredat i ordre, facilitant així, la tasca de venda del teu pis.

 

Com preparar el teu pis per a la venda:

 

 • Evita les males olors de la casa, és el primer que percep el comprador. Sempre és preferible una olor neutre, és a dir, que la casa no faci olor a res.

 

 • És fonamental invertir una mica en decoració. És la millor manera per a una venda més ràpida. Amb una petita posada a punt, evitaràs les ofertes a la baixa i obtindràs un millor preu.

 

 • Despersonalitza l'habitatge. Hem d'evitar desviar l'atenció del futur comprador retirant de la vista els articles personals i totes les fotografies familiars.

 

 • Els petits detalls marquen la diferència. Encara que no t'ho sembli signifiquen moltíssim. Una humitat a la paret, una porta ratllada, una persiana que no puja, etc. Revisa i arregla tots els petits defectes existents.

 

 • Mostra l'habitatge el més gran possible i destaca la capacitat d'emmagatzematge. Traieu mobles, estris i articles decoratius que puguin distorsionar l'espai existent, i ordena al màxim els armaris de paret, trasters, soterrani, golfes, etc.

 

 • La cuina i els banys són les peces clau de casa teva. Ordena l'espai de la cuina retirant tots els estris del taulell i els articles personals del bany, i sobretot els has de mantenir nets i lluents.

 

 • El silenci és or. En les visites amb compradors potencials has d'intentar evitar sorolls de tot tipus, i si tens mascotes, intenta que no estiguin en el moment de la visita.

 

 

EL PREU DE SORTIDA A MERCAT ÉS LA CLAU

 

El preu equivocat atrau el comprador equivocat, esperant més del que l'habitatge pot arribar a oferir. Com més alt és el preu respecte el seu valor de mercat, menys interessats, el temps per a la venda s'incrementa i no s’acaba de vendre mai.

 

El teu pis atraurà més l'atenció de compradors potencials durant les primeres setmanes i si el preu és l'equivocat, els possibles interessats ja ho hauran rebutjat perdent moltes operacions reals.

 

Heus aquí algunes de les conseqüències de no posar el preu correcte des del principi:

 

 • Un preu elevat ajudarà a la competència a vendre la seva propietat.

 

 • Perdràs possibles compradors interessats ja que només visiten les propietats que estan dins les seves possibilitats.

 

 • La propietat es cremarà en el mercat. La gent evita les cases que porten temps a la venda, perquè suposen que alguna cosa dolenta pot haver-hi.

 

 • La propietat tindrà problemes amb la taxació i els bancs no li donaran cap préstec.

 

 

UN BON PLA DE MÀRQUETING MARCA LA DIFERÈNCIA

 

Per últim, però no menys important, has tingut en compte que per vendre el teu pis necessites un pla de comercialització?

 

Com qualsevol producte que vulguis vendre, per tenir èxit i poder vendre la teva propietat el millor possible, necessites un bon pla de màrqueting immobiliari i una estratègia de comercialització per aconseguir el teu objectiu.

 

Si creus que posar un cartell i un anunci en els portals immobiliaris ja n'hi ha prou, cometràs el mateix error que la majoria de propietaris que volen vendre el seu pis pel seu compte o per mitjà d'una immobiliària poc professional.

 

Abans de realitzar un bon pla de màrqueting t’has de fer una sèrie de preguntes:

 

Quin és el millor perfil de client per adquirir la meva propietat?

Com aconseguir l'atenció del públic adequat?

Què he de fer per no deixar passar les millors oportunitats?

Quin és el temps estimat per vendre el meu pis correctament?

 

Són preguntes molt senzilles, però de la seva resposta es desenvoluparà tota l'estratègia comercial.

 

 

Però si vols aconseguir la millor manera per de vendre el teu pis, a Fincabia, especialistes en assessorament, gestió i consultoria immobiliària, trobaràs el que necessites: una estratègia comercial feta a mida i adaptada a les teves necessitats i objectius.

No perdis més temps, demana'ns una visita i farem una valoració gratuïta del teu pis.

Tornar

Altres articles que poden ser del teu interès


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK