Blog

Recopilació i publicació regular d'informació, amb articles i noticies, les últimes novetats dels nostres serveis i temes interessants relacionats amb el sector immobiliari.

- Ofertes i Novetats


Busques una parcel·la o terreny per construir una casa?

per

 

Estàs buscant un terreny o parcel·la en alguna població de la província de Girona per edificar la teva nova casa? Ets una constructora o una promotora i busques un terreny o un solar per fer una promoció d'obra nova? A Fincabia venem parcel·les, terrenys i solars edificables, disposem d'una cartera de més de 400 terrenys a les ciutats més exclusives de a la província de Girona.

 

A Fincabia comptem amb terrenys aptes per a la construcció, de diferents mides de superfície construïble. N'hi ha de molt extensos, per a l'edificació de cases unifamiliars, i altres més estrets, per a la construcció de blocs de pisos o d'oficines.

 

La nostra cartera de terrenys es caracteritza pels seus enclavaments estratègics i generalment sempre es troben en zones que compten amb tots els serveis necessaris i que estan ben comunicats.

 

Si busques un terreny per construir una casa, un bloc de pisos o qualsevol altra edificació, pots comptar amb l'assessorament dels nostres experts, que seleccionaran per a tu o per la teva empresa les millors opcions.

 

Tornar

Altres articles que poden ser del teu interès


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK