Blog

Recopilació i publicació regular d'informació, amb articles i noticies, les últimes novetats dels nostres serveis i temes interessants relacionats amb el sector immobiliari.

- Ofertes i Novetats


10 raons per anar a l'agència immobiliària Fincabia

per

 

Coneix les 10 raons per les quals voldràs comptar amb els serveis de l'agència immobiliària Fincabia.

 

Són moltes les agències immobiliàries que existeixen actualment en el sector de la venda i lloguer de pisos i cases, però només Fincabia aconsegueix oferir un servei de tanta qualitat com per desitjar comptar amb el seu equip de professionals.

 

10 motius per comptar amb l'agència Fincabia

 

Els motius pels quals qualsevol client voldrà comptar amb els nostres serveis són els següents:

 

1. Experiència. Fa més de 20 anys que estem presents en el sector, una llarga trajectòria que molt poques agències poden presumir, superant moments tan crítics com l'esclat de la bombolla immobiliària.

 

2. Els nostres assessors són una barrera protectora. Comptem amb professionals que tenen com a objectiu proporcionar tots els detalls del mercat als nostres clients perquè aquests mai no es vegin afectats per res.

 

3. Coneixement del mercat immobiliari. Tots els anys d'experiència ens han aportat un ampli coneixement, tant en la venda de pisos i cases com en el lloguer.

 

4. Guia per a determinar el preu. Comptem amb un guia fiable basada en tota la informació que la nostra professió ens proporciona i que hem recollit al cap dels anys sobre l'evolució del sector.

 

5. Informació sobre les condicions del mercat. Perquè els clients no es trobin amb sorpreses i puguin crear-se unes expectatives ajustades a la realitat, oferim una informació clara i concisa sobre les condicions que regeixen el mercat.

 

6. Networking professional. Coneixem els actors clau del sector, de manera que sempre podem oferir una venda o lloguer garantit, inclosos pisos i cases de bancs. És important saber a qui acudir en cada situació de venda o lloguer.

 

7. Confidencialitat i habilitats per negociar. Comptem amb unes excel·lents habilitats per a la negociació, fruit de la nostra àmplia experiència dins el mercat immobiliari. A més, la confidencialitat és un dels valors que defineix a la nostra marca.

 

8. Gestió de tota la documentació. Perquè els clients no hagin de preocupar-se per res, els nostres professionals s'encarreguen de gestionar tots els documents necessaris per dur a terme qualsevol classe d'operació.

 

9. Acompanyar al client des del principi al final del procés. Oferim un assessorament continu perquè el client se senti sempre recolzat. Volem que sàpiga que sempre ens té del seu costat per a qualsevol dubte que li pogui sorgir.

 

10. Conrear bones relacions per a negocis futurs. Tal és la satisfacció dels nostres clients que sempre formen les bases per a nous projectes. Un cop ens coneixen, sempre tornen a la nostra agència quan necessiten d'una venda o lloguer.

 

La nostra agència és coneguda per la qualitat dels serveis immobiliaris que oferim. No només oferim la més alta qualitat del mercat, sinó que també proporcionem seguretat i una total confiança, aspectes clau en un mercat tan canviant com és l'immobiliari. Per això, ens sentim orgullosos de ser la primera elecció pels nostres clients, sigui quina sigui la necessitat específica que puguin tenir en un moment determinat.


Fincabia espai immobiliari; agència immobiliària; assessors immobiliaris; gestors immobiliaris; consultoria immobiliària; serveis immobiliaris; gestió de patrimonis; assessors financers; inversors immobiliaris; mediadors i corredoria d'assegurances; administració d'immobles; gestió integral d'immobles; promotors immobiliaris; constructors; portal immobiliari; anuncis immobiliaris; anuncis de venda; anuncis de lloguer; consultori gratuït; personal shopper immobiliari; home staging; valoracions immobiliàries; taxacions immobiliàries; certificats energètics; cèdules d'habitabilitat; lloguer garantit; productes immobiliaris d'entitats bancàries; immobiliària de bancs; construïm clau en mà; promoció de pisos d'obra nova; promoció de cases d'obra nova; propietats; immobles; habitatges; finques; hàbitat; cases; pisos; xalets; apartaments; àtics; dúplex; planta baixa; locals comercials; terrenys i parcel·les; naus industrials; magatzem; garatge; aparcament; pàrquing; traster; urbanització; residencial; rústic; cases rústiques; obra nova; nova construcció; venda de pisos; venda de cases; venda d'habitatges; venda de finques; venda de xalets; pisos de lloguer; cases de lloguer; habitatges de lloguer; finques de lloguer; comprar cases; comprar pisos; vendre cases; vendre pisos; llogar cases; llogar pisos; cases en venda de immobiliàries; pisos en venda de immobiliàries; habitatges en venda d'immobiliàries; lloguer de pisos d'immobiliàries; lloguer de cases de immobiliàries; pisos d'entitats bancàries; cases d'entitats bancàries; pisos embargats; cases embargades; cases en venda de bancs; pisos en venda de bancs; habitatges en venda de bancs; lloguer de pisos de bancs; lloguer de cases de bancs; comprar cases de bancs; comprar pisos de bancs; immobles embargats; immobles de bancs; contracte de venda; contracte de lloguer; contracte d'assegurances; agents d'assegurances; corredors d'assegurances; assegurances de cases; assegurances de pisos; protecció de lloguer; assegurances de llar; protecció jurídica; assegurances per a empreses; assegurances d'estalvi;

 

Tornar

Altres articles que poden ser del teu interès


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

OK